середу, 10 грудня 2014 р.

Хто ми такі

YMCA - це одна з найбільших молодіжних організацій в світі. Вона була заснована в Лондоні в 1844 році Джорджем Вільямсом і сьогодні нараховує близько 45 мільйонів молодих людей у майже 125 країнах світу.

YMCA України це – всеукраїнський, молодіжний, нерелігійний волонтерський рух, який об’єднує молодих людей для особистісного зростання, взаємної допомоги та соціального служіння. YMCA України є дійсним членом YMCA Європи та асоційованим  членом Світового Альянсу YMCA.
Місія YМСА України – це гармонійний розвиток духу, розуму та тіла молодих людей, незалежно від їх релігійної належності, віку, національності, мови чи здібностей.

Потрібно знати, що YМСА в усьому світі – це організація некомерційна. Це означає, що всюди члени організації працюють на благо суспільства на волонтерських засадах.
YMCA Києва - це локальна організація, що базує свою діяльність в столиці нашої країни.
УМСА Києва - це ми, молоді, активні і веселі хлопчики й дівчатка, котрим окрім навчання\роботи хочеться робити щось хороше для суспільства.
Що ми робимо?
Ми маємо постійні програми і разові акції. Це - йога (Y'oga), ТенСінг (танці, вокал, драма), англомовний клуб Y's Talk, скаутинг, поїздки в дитячі будинки, клуб настільних ігор, тренінги, молодіжні обміни, міські акції, арт-майстерні і всяке різне.
Ось вам картинка і мотивуюче відео :)

Немає коментарів:

Дописати коментар