неділю, 18 січня 2015 р.

Основні етапи планування проектів



В суботу 17 січня відбувся семінар-тренінг "Основні етапи планування проектів". Тренінг провів арт-директор міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez Kyiv» та по-сумісництву президент "YMCA Київ" - Назар Поливка. Назар поділився досвідом реалізації мистецьких проектів, а також детально зупинився на деталях організації міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez Kyiv».



 Зокрема, було детально розглянуто такі напрямки організації заходів як:
етапи планування проектів;
інструменти планування;
основи фандрайзингу;
побудова PR стратегії.

Нагадуємо, що головна ідея проекту "YMCA Case Study" в тому, що лідери програм та волонтери YMCA Києва долучаються до організації різноманітних великих соціальних та мистецьких проектів. Таким чином, вони отримують практичний досвід планування та реалізації проектів і можливості його використання для розвитку програм YMCA Києва.

На нашу думку пілотний проект програми "YMCA Case Study #1" завершився успішно. Чекаємо на продовження і маємо надію, що ця ініціатива також знайде широкий інтерес і в тих, хто ще не долучився до ком'юніті "YMCA Київ"!

Команда УМСА Києва



This Saturday, Jan. 17th, the "Main stages of Project Planning" training took place. The trainer was Nazar Polyvka, who is an art director of an international jazz festival #Jazz Bez #Kyiv, and also #YMCA Kyiv #president.
He shared his experience of holding art projects in details. We looked through:
-stages of project planning,
-tools for planning,
- basis of fundraising,
-PR strategy.

We remind you, that the idea of "Case study" project is to involve #YMCAKyiv#leaders into other big projects as volunteers.

We think, the first try of the project was quite successful. Waiting to continue and hope this initiative will be interesting also for those who haven't joined the Y'Kyiv community yet.

YMCA Kyiv team.

Немає коментарів:

Дописати коментар